In het kort

  • ADV Consultancy biedt een Workshop Innovatie aan voor MKBers

  • De afgelopen weken hebben we diverse Workshops gegeven door het hele land

  • Bekijk hier de video impressies van enkele groepssessies

  • Meer weten over de Workshop Innovatie? Kijk hier voor de details!

Diverse groepen volgen Workshop Innovatie

Een van de diensten die ADV Consultancy aanbiedt is een Workshop Innovatie. In deze interactieve workshop wordt samen met een groep mensen gekeken naar de mogelijkheden voor innovatie binnen hun bedrijf of afdeling. Dit doen wij met enige regelmaat binnen bedrijven, maar daarover kunnen wij meestal verder niets naar buiten brengen.

Gelukkig geven we de laatste tijd ook af en toe de Workshop Innovatie voor een meer open publiek.

Vakgroep Klimaat- & Duurzame Techniek – Uneto VNI

Een van deze ‘open’ workshops die we hebben gegeven was voor de Vakgroep Klimaat- & Duurzame Techniek van Uneto VNI. Binnen deze vakgroep delen de ondernemers hun kennis en leren ze bij over de laatste technieken op hun vakgebied. En hebben ze tijdens hun bijeenkomsten ook vaak sprekers van buitenaf die ze verder kunnen helpen.

Tijdens de bijeenkomst afgelopen oktober waren wij dan ook uitgenodigd om onze Workshop Innovatie te houden met deze diverse groep aan ondernemers. Met de hele groep hebben we gekeken naar waarom ze eigenlijk aan de slag moeten met Innovatie, om vervolgens binnen 9 bouwblokken te kijken naar de mogelijkheden hiervoor. Aan het einde van de middag vertrokken alle deelnemers vol goede ideeën, wat dit tot een geslaagd evenement maakte.

Van deze bijeenkomst hebben we een korte video promotievideo gemaakt om een impressie te krijgen van een workshop innovatie.

Beurs Inzet op Maat – BA&O

Naast de bovenstaande groepssessie hebben we onlangs ook de workshop innovatie gehouden namens de Beroepsvereniging van Arbeids- & Organisatieadviseurs tijdens de beurs Inzet op Maat. Hans van Diest is een van de leden van deze vereniging, waardoor wij hiervoor gevraagd zijn.

Aangezien we tijdens deze beurs een zeer diverse groep (van ZZPer tot medewerkers van grote bedrijven) aan mensen hadden hebben we besloten om na de algemene inleiding specifiek te focussen op een punt, namelijk het innoveren in je Klant-relaties. Binnen dit punt is er in kleine groepjes gebrainstormd over mogelijkheden over andere manieren om in contact te komen met je klanten, zowel intern als extern.

Enkele uitkomsten waren de inzet van Facebook, maar ook het gebruiken van video’s op intranet om nieuwe systemen uit te leggen aan collega’s. Na deze korte workshop vertrokken alle deelnemers dan ook weer met nieuwe ideeën om dingen binnen hun bedrijf anders te doen.

Ook van deze bijeenkomst is een korte video gemaakt ter promotie van de BA&O, maar ook ter promotie van onze workshop.

Zelf een keer een Workshop Innovatie volgen?

Zoals je hierboven hebt kunnen zien geven we de Workshop Innovatie aan zeer diverse groepen mensen. Zelf een keer zo’n workshop volgen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u!

Video’s gemaakt door ADV Media Productions.