Misschien was het u al opgevallen, en misschien ook nog niet, maar na vele jaren trouwe klant te zijn geweest zijn we gewisseld van webhostingprovider. Nou merkt u daar als het goed is helemaal niks van. Maar wat u als het goed is al wel was opgevallen is een nieuw design en nieuwe namen van onze websites.

Splitsing

Sinds de start van Adviesbureau De Versnelling (inmiddels ruim 9 jaar geleden) hebben wij al onze informatie geplaatst op www.de-versnelling.nl. Echter, de laatste jaren zijn wij steeds meer verschillende dingen gaan doen. Waar we begonnen met advies op het gebied van ARBO en veilig werken, zijn we de laatste jaren doorgegroeid met onder andere een afdeling waar we bedrijfsvideo’s maken. En sinds kort hebben wij ook nog eens innovatie manager bij het bedrijf, waardoor onze consultancy diensten ook uitgebreid zijn.

Al deze verschillende dingen op een website zijn echter een beetje veel van het goede. Daarom hebben we, tegelijkertijd met het verhuizen van de webhosting, de websites vernieuwd. Naast het vernieuwen van het ontwerp van de websites hebben we ook meteen een duidelijke scheiding gemaakt tussen onze verschillende diensten. Dit betekent dat we vanaf nu bereikbaar zijn via:

  • www.de-versnelling.nl – Onze hoofdwebsite waarop doorverwijzingen staan naar onze specifieke websites
  • www.advconsultancy.nl – Onze nieuwe website voor al onze consultancy diensten op het gebied van veilig werken en innovatie
  • www.advmediaproductions.nl – De bestaande (maar wel bijgewerkte) website waarop al onze diensten op het gebied van Media producties te vinden zijn

Verandert er iets aan jullie bereikbaarheid?

Nee. Wij hebben nog steeds dezelfde e-mailadressen, en op alle websites zijn nog contactpagina’s te vinden waarmee wij bereikbaar zijn. De enige echte verandering is dat de informatie nu weer overzichtelijker terug te vinden is op moderne websites. Verder zijn wij nog gewoon dezelfde enthousiaste mensen die klaar zijn om dingen in deze wereld te versnellen!

Wat kunnen we verder voor u betekenen?

De vernieuwing van onze websites is maar een van de dingen die wij doen om onze klanten tevreden te houden. Maar er kan natuurlijk nog veel meer! Daarom horen we ook graag van jullie. Wat vinden jullie van de nieuwe website? Wat missen jullie nog, of zouden jullie graag anders willen zien? En wat kunnen we verder nog voor jullie betekenen? We horen het allemaal graag! Laat een reactie achter of stuur ons een mailtje, en je krijgt een reactie van ons terug. En wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.