Hans van Diest
Hans van DiestConsultant
Hans van Diest heeft een achtergrond in HRM en Gedrag en Veiligheid. Naast grote organisaties werkt hij veel voor MKB-bedrijven die vooruit willen en vaak snel groeien. Opdrachtgevers noemen vaak zijn nuchtere kijk op problemen waarbij de oplossingen zowel zakelijk als menselijk zijn.
In zijn – spaarzame – vrije tijd is hij fotograaf en klust hij graag aan zijn boot.
Marlies van Rijn
Marlies van RijnConsultant
Binnen ons bedrijf is Marlies van Rijn verantwoordelijk voor het schrijven van teksten (handleidingen, protocollen, beleidsstukken, tijdschriften en nieuwsbrieven) waarmee u met uw bedrijf verder kunt. Door haar achtergrond als historicus is zij gewend onderwerpen uit te pluizen en ze op een heldere manier op papier te zetten. Zij verzorgt ook onze bedrijfsadministratie. Haar vrije tijd besteedt ze aan volleybal, lezen en, als de tijd het toelaat, reizen.
Erik van Diest
Erik van DiestJunior Consultant
Erik van Diest is de jongste toevoeging aan het bedrijf. Na zijn studies Science, Business & Innovation en Innovation management is het zijn nieuwe doel om de MKB’ers van deze wereld met innovatie klaar te stomen voor de toekomst.
In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met fotograferen en het zien van al het moois wat de wereld te bieden heeft.
Paul de Korte
Paul de KorteConsultant
Paul de Korte heeft een achtergrond in de chemie en is vele jaren lang actief geweest in commerciële functies in binnen- en buitenland. Als leidinggevende heeft hij zich op directie en MT-niveau onder meer ingezet voor het vergroten van arbeidsveiligheid in productieomgevingen en het versterken van de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.
Zijn vrije tijd vult hij graag met koken, daarnaast is hij een fervent wijnliefhebber. Kijk op de website www.short-link.nl voor meer informatie.
Henk Kas
Henk KasConsultant
Henk Kas komt uit de energiebranche en heeft zich als veiligheidskundige o.a. beziggehouden met veiligheid in de ondergrondse infra (VCA**) en de registratie, analyse en rapportage van ongevallen en incidenten. Door collega’s wordt hij omschreven als betrouwbaar, nauwgezet en iemand die tot de kern gaat. Henk denkt graag mee en zoekt naar oplossingen waar iedereen mee uit de voeten kan.
Veel van zijn vrije tijd besteedt hij aan de muziekvereniging waar hij al 40 jaar lid is. Henk is daar trombonist en basblazer en als bestuurslid coördineert hij de opleidingen en verzorgt de PR.

Informatie over het digitale visitekaartje

Is het digitale visitekaartje nieuw voor u? Bekijk hieronder wat het is en hoe u het kunt gebruiken!

Het digitale visitekaartje is een klein bestandje met daarin onze gegevens. Door het downloaden van dit bestandje kunt u rechtstreeks onze belangrijkste gegevens aan uw adresboek toevoegen.

Bekijk hier een handig stappenplan: http://www.tomsguide.com/faq/id-2338232/import-vcard-files-phone.html

Klik op “Download hier mijn digitale visitekaartje!” en kies vervolgens voor “Open met Contacten”