Banner-Hulp_bij_papierwerk_ARBOwet

Veilig werken bestaat uit twee verschillende delen. Aan de ene kant gaat het over het daadwerkelijke veilig werken van uw medewerkers op de werkvloer. Aan de andere kant zit er ook een hoop papierwerk waarin staat hoe uw bedrijf veilig werkt. Dit doet u niet alleen voor uzelf en uw medewerkers, maar voornamelijk ook omdat de ARBOwet een RI&E voorschrijft. Of omdat u zonder VCA de lucratieve opdrachten misloopt.

Wij kunnen u helpen bij het op orde brengen van al uw papierwerk omtrent veiligheid en de ARBOwet. Dit doen wij onder andere voor u met het volgende:

VCA in een week

We helpen u om in één week tijd het VCA systeem voor uw bedrijf in te richten. Alle papieren in orde, een actielijst met wat u nog doen moet en u kunt zich aanmelden bij de certificeerder. Zo heeft u binnen korte tijd uw VCA certificaat binnen en kunt u weer veilig aan de slag.

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Volgends de ARBOwet noodzakelijk, maar een hoop werk als je er niet in thuis bent. Wij nemen het grootste deel van het werk voor u uit handen. Wij regelen uw abonnement voor de branche RI&E, interviewen een aantal medewerkers en vullen de RI&E voor u in. U heeft binnen veertien dagen een complete RI&E en het vereiste Plan van Aanpak. Op deze manier voldoet uw bedrijf aan de wet en heeft u snel en doelmatig inzicht in uw risico’s.

Kunnen wij u helpen met voldoen aan de ARBOwet?

Door onze ervaring kunnen wij u snel helpen met het op orde brengen van het papierwerk omtrent VCA en RI&E. Bent u ook bezig met uw VCA of een RI&E en kunt u wel wat hulp gebruiken? Neem dan vooral contact met ons op, dan kijken wij hoe wij u snel kunnen helpen.