Banner Innovatie Workshop

Waarschijnlijk kent u dat gevoel wel. U weet dat er dingen beter kunnen in uw bedrijf of binnen uw afdeling, en dat er kansen liggen om te groeien. Maar waar precies kunt u niet uitleggen. En dan moeten er ook nog dingen veranderen binnen. U moet werken aan een nieuw business model. Maar waar te beginnen? De Workshop Business Model Innovatie helpt u op weg!

Workshop Business Model Innovatie – Richting voor Groei en Verbetering

Zoveel te doen en zo weinig tijd. Om u te helpen met het vinden van deze kansen hebben wij deze Workshop ontwikkeld. In een uur brengen we, samen met u en uw team, uw bedrijf in kaart. Hiervan maken wij een overzichtelijk Business Model en zullen de kansen voor groei en verbetering duidelijk worden, bijvoorbeeld door het aanpassen van uw Business Model.

De workshop houden we bij u op kantoor, dus de investering hierin voor u is minimaal. Aan het einde van de workshop heeft u één A4tje met daarop precies waar de kansen liggen voor verbetering binnen uw bedrijf of afdeling. Met dit A4tje in uw hand kunt u vervolgens van start met innovatie. Starten met het werken aan een nog betere versie van uw bedrijf of afdeling.

Wil u ook graag aan de slag hiermee? Neem contact met ons op! Wij gaan graag samen met u in gesprek over het houden van de Workshop Business Model Innovatie bij uw bedrijf.

Verder gaan met (Business Model) Innovatie?

Mocht er nou uitkomen dat u verder wilt gaan met innovatie maar beschikt u niet over de mankracht of de kennis? Wij helpen u graag verder! Dit doen wij door ondersteuning te leveren op diverse punten die nodig zijn voor innovatie. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de pagina Innovatie ondersteuning.

Benieuwd hoe zo’n workshop eruit kan zien? Bekijk dan onderstaande video.