Een bedrijf kan niet bestaan zonder klanten. Daarom zijn wij er ook trots op dat wij voor een grote groep verschillende klanten mogen werken. Stuk voor stuk klanten die bezig zijn met hun toekomst en actief bezig zijn met de ontwikkeling van hun bedrijf of afdeling.

Branches waar wij voor werken

Vaak vraagt men bij een introductiebijeenkomst in welke nichemarkt wij onze klanten hebben. Maar als we de afgelopen jaren terugkijken, zien we opdrachtgevers in heel veel verschillende marktsegmenten en maten:

  • Installatiebedrijven, zowel groot als klein
  • (Rijks)verheid
  • Scheepsbouw
  • Energiebedrijven
  • Service and sales-organisatie
  • Metallurgie
  • Recycling
  • Zorg
  • Verzekeraars
  • Brancheorganisaties

Gemeenschappelijk is dat al deze opdrachtgevers de wens hadden om zichzelf te verbeteren. Door te werken aan de toekomst, bijvoorbeeld door de arbeidsveiligheid in hun organisatie op een hoger niveau te brengen. Of daar actief te zoeken naar de mogelijkheden voor innovatie.

Versnellen van bedrijven

Sommige starters wilden eerst de basis goed op orde krijgen en zijn daarna klant gebleven. Echter, het merendeel van onze klanten hebben we geholpen met vergroten van de zinvolle onderdelen en het snoeien in de onzin; de ingeslopen bureaucratie, de zaken die in de praktijk toch niet werken.  Die helpen we vervangen door een moderne aanpak, zoals nieuwe media, video en animaties. En we helpen medewerkers met deze ontwikkeling zodat deze mee kunnen gaan in de nieuwe werkwijzen. Zo hebben wij bijvoorbeeld gewerkt aan innovatie van de HSE afdeling waardoor deze een relevantere rol heeft gekregen.

Daarmee onderscheiden we ons van de doorsnee adviesbureaus in de ARBO markt. In ons ideaalbeeld is de HSE afdeling een van de kernen in een organisatie die nieuwe ontwikkelingen, productiemethoden en technologieën kan aandragen om vuil, vies en onaangenaam werk uit het werkproces te halen. En daar helpen we graag bij om dat te realiseren.

Innovatie

Met dit in het achterhoofd groeien we nu door in de innovatie markt. Bedrijven helpen voorbereiden op de toekomst, helpen met hun ontwikkeling, want de veranderingen gaan heel snel op dit moment. Bijvoorbeeld door robots die een groot deel van het vieze, vuile en onaangename werk gaan overnemen waardoor de ARBO wereld veel zal gaan veranderen de komende jaren.

Wij zoeken dus klanten die open staan voor vernieuwing, die willen werken aan hun ontwikkeling en die graag voorop willen lopen binnen hun vakgebied. Maar die ook weten dat ze bij sommige dingen hulp nodig hebben, zoals innovatie en veilig werken. Herkent u zich hierin en zit u met een vraag op veiligheids- of innovatiegebied, neem dan vooral contact met ons op! Dan kijken we graag naar wat wij voor u kunnen betekenen.